Vrah bratislavskej predavačky zrejme znásilnil mladé dievča

SITA
24.6.2015 11:15

Obvinený Norbert z Bratislavy, ktorý je vo väzbe za vraždu 25-ročnej Andrey, má zrejme na svedomí aj ďalší zločin. Podľa slov bratislavskej policajnej hovorkyne Lucie Mihalíkovej, polícia na základe vyšetrovania zistila, že má na svedomí i znásilnenie v noci zo 17. na 18. novembra 2014 v Bratislave.

Vrah bratislavskej predavačky zrejme znásilnil mladé dievča
TASR

Otras mozgu a podliatiny na tvári

Obvinený na zatiaľ neznámom mieste násilne a surovo fyzicky napadol 17-ročné dievča, bezbrannú ju následne znásilnil. Dievča malo otras mozgu, podliatiny na tvári, zmliaždený hrudník a aj viaceré zranenia v oblasti genitálií.

Po znásilnení jej ukradol osobné veci a z miesta odišiel. Poškodená skoro ráno zastavila auto a jeho vodičovi povedala, čo sa jej stalo, ten hneď informoval políciu.

Porovnanie potvrdilo zhodu

V máji tohto roku podľa obvinenia zavraždil muž brutálnym spôsobom 25-ročnú predavačku Andreu. Bratislavskí kriminalisti nadobudli presvedčenie, že tento trestný čin bol spáchaný rovnakým spôsobom.

Preto Kriminalistický a expertízny ústav v Bratislave porovnal na žiadosť polície DNA profily zaistené v oboch prípadoch. Porovnanie potvrdilo zhodu.

Na základe vyšetrovacích úkonov, výpovedí svedkov, lekárskych správ, záznamov z kamerového systému i zápisníc o dobrovoľnom vydaní veci a úradných záznamov obvinil bratislavský vyšetrovateľ 16. júna 40-ročného Norberta i zo znásilnenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok