Speváka Miguela žaluje fanúšička, zranil ju počas vystúpenia

SITA
10.5.2015 14:02

Amerického speváka Miguela zažalovala fanúšička, ktorú zranil predvlani počas vystúpenia na odovzdávaní Billboard Music Awards. Dvadsaťdeväťročný rodák z Los Angeles sa vtedy pokúsil preskočiť z jednej časti pódia na druhú, skok však nezvládol a udrel dve ženy.

Speváka Miguela žaluje fanúšička, zranil ju počas vystúpenia
SITA/AP

Chce preplatiť doktora

Jedna z poškodených Cindy Tsai žaluje okrem speváka i hotel MGM Grand, kde sa konal spomínaný ceremoniál. Interpreta a ubytovacie zariadenie obviňuje z nedbanlivosti. Požaduje, aby jej preplatili účty od lekárov.

Odškodné chce aj za ušlú mzdu a bolesť, ktorú musela znášať. Podanie žaloby zvažovala v roku 2013 aj druhá zranená žena Khyati Shah. Doteraz však tak neurobila.

Získal cenu Grammy

Miguel, celým menom Miguel Jontel Pimentel, vydal debutový album All I Want Is You v roku 2010, no pre slabý marketing sa úspech dostavil až o rok neskôr. Tento scenár sa ale nezopakoval pri jeho druhej štúdiovke Kaleidoscope Dream (2012), z ktorej sa už počas prvého týždňa v USA predalo 71-tisíc kusov.

Najúspešnejšou skladbou z albumu je Adorn, za ktorú získal aj cenu Grammy v kategórii Najlepšia r'n'b skladba. Tento rok by mal uviesť na trh nahrávku s názvom Wildheart.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok