Škrtel by mohol prestúpiť do Wolfsburgu, informujú britské médiá

TA3 SITA
20.4.2015 12:07

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie a klubový hráč anglického FC Liverpool Martin Škrtel by mohol podľa britských médií v lete zamieriť do nemeckého VfL Wolfsburg.

Predĺženie zmluvy s Liverpoolom

"Jediná ponuka, ktorú má momentálne Martin Škrtel, je predĺženie zmluvy s FC Liverpool," uviedol Karol Csontó. Z Ráztočna pochádzajúci handlovský rodák má s "The Reds" v súčasnosti platnú zmluvu do leta 2016. Na Anfielde pôsobí od januára 2008. Ak by sa cesty Škrtela a Liverpoolu napokon mali rozísť, kouč Liverpoolu Brendan Rodgers vraj preferuje radšej skorší odchod hráča s vyplateným odstupným pre klub z mesta na rieke Mersey.

Podľa Csontóa však Liverpoolčania majú záujem o predĺženie spolupráce so Škrtelom, ktorý je hráčom FC už viac ako sedem rokov a patrí k oporám anglického mužstva. "Záležitosť riešime a budeme sa ňou zaoberať v najbližšom období," zdôraznil hráčsky agent na otázku, kedy príde k rokovaniam o novom kontrakte s liverpoolskym klubom.

Škrtel stojí 13 miliónov

Transferová hodnota štvornásobného najlepšieho futbalistu Slovenska a bývalého hráča Trenčína a Zenitu Petrohrad sa odhaduje na 13 miliónov eur. Podľa britského Mirroru sa interesujú o služby slovenského obrancu aj v talianskom klube SSC Neapol, pričom možnou náhradou za Škrtela v Liverpoole by mohol byť Ashley Williams zo Swansea City.

Pre talianske médiá je informácia, že Martin Škrtel figuruje údajne aj na listine želaných posíl spomenutého klubu spod Vezuvu, stále aktuálna. A to aj v prípade, ak by kouč SSC Rafael Benítez, ktorý Škrtela veľmi dobre pozná z čias liverpoolskej spolupráce, v lete opustil taliansky klub.

Špekulácie o možnom odchode 72-násobného slovenského futbalového reprezentanta do Wolfsburgu, ktorý figuruje na druhom mieste bundesligovej tabuľky a takmer naisto sa predstaví v nastávajúcej sezóne v skupinovej fáze Ligy majstrov, mohli vzniknúť aj na základe nedávnej návštevy spomenutého agenta Stars and Friends v nemeckom klube. "Bol som tam, ale riešili sme situáciu okolo hráča Basa Dosta, ktorého naša agentúra tiež zastupuje," dodal Karol Csontó.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok