Dukla nemá na ďalšiu sezónu pod zmluvou žiadnych hráčov ani trénera

SITA
14.3.2015 11:37

V hokejovej Dukle Trenčín zatiaľ nemajú podpísaného žiadneho hráča na ďalšiu sezónu a ešte neriešili ani trénerskú otázku. Tím spod hradu Matúša Čáka ukončil extraligovú sezónu 2014/2015 vo štvrťfinále play-off, v ktorom ho v piatich dueloch vyradila Banská Bystrica.

Dukla nemá na ďalšiu sezónu pod zmluvou žiadnych hráčov ani trénera
SITA

Mužstvo doteraz viedla dvojica Roman Stantien, Branislav Jánoš. Témou budúceho ročníka sa hodlajú v Dukle zaoberať v nasledujúcich týždňoch. Hráčom z tohtosezónneho kádra sa končí platnosť kontraktov.

"Zatiaľ sme sa nerozhodli v otázke trénerov ani kádra, nechávame si dva týždne, po nich sa začneme s hráčmi rozprávať. Podpísaného na budúcu sezónu nemáme zatiaľ nikoho. Kým nezískame generálneho partnera, ktorý by nás potiahol niekoľko sezón, nebudeme podpisovať viacročné kontrakty s hráčmi. Nechceme sa dostať do situácie, že by sme nevedeli plniť finančné záväzky. V tejto sezóne sa nám to darilo. Aj hráči by mohli potvrdiť, že z tohto pohľadu bolo všetko v poriadku. Do play-off išli s tým, že voči nim nemáme žiadne podlžnosti," uviedol na klubovom webe Dukly športový manažér šiesteho tímu Tipsport extraligy Jozef Daňo.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok