Remíza pod Urpínom, Trnava nenadviazala na hody s Myjavou

SITA TA3
6.3.2015 19:43

Futbalisti Spartaka Trnava nenadviazali na minulotýždňovú päťgólovú kanonádu do myjavskej siete (5:1). Zverenci trénera Juraja Jarábka v piatkovom stretnutí 21. kola najvyššej slovenskej súťaže remizovali na pôde posledného tímu tabuľky FK Dukla Banská Bystrica 1:1 a v tejto sezóne sa ešte netešili "vonku" z plného bodového zisku.

Remíza pod Urpínom, Trnava nenadviazala na hody s Myjavou
SITA/Ján Viazanička

Domáci sa na Štiavničkách ujali vedenia, keď obranca Janečka zastavil nedovolene Polievku a hlavný arbiter Michlian ukázal na "biely bod." Z jedenástky sa v 25. min nemýlil stopér Patrik Vajda - 1:0. "Andelom" sa však onedlho podarilo vyrovnať.

Útočník Mikovič napriahol približne z 20 metrov a jeho tečovaná strela skončila za chrbtom skúseného brankára Dukly Boroša. Po zmene strán si obidva tímy utvorili príležitosti na skórovanie, ale na nerozhodnom stave sa už nič nezmenilo.

Banskobystričania si po úvodnej prehre v Trenčíne pripísali prvý jarný bod, zostávajú však so 17 bodmi naďalej na poslednom 12. mieste tabuľky Fortuna ligy. Trnava sa s 30 bodmi dotiahla na tretiu v klasifikácii Senicu.

Futbal - Fortuna liga 2014/2015 - 21. kolo - piatok: 

FK Dukla Banská Bystrica - FC Spartak Trnava 1:1 (1:1)
Góly: 25. P. Vajda (z pok. kopu) - 29. Mikovič, ŽK: 41. Had - 24. Janečka, 35. Casado, 82. Martin Tóth, rozhodovali: Michlian - Chládek, Roszbeck, 1054 divákov 

Zostavy:
Banská Bystrica: Boroš - De Vito, P. Vajda, Had, Savič - Snitka, Willwéber, Kapor, Faško (83. M. Gálik) - Šovčík (77. Kupec), Polievka (90.+ Hric) 
Trnava: Kelava - Janečka, Martin Tóth (88. Patrik Čarnota), Bortel, Čonka - Greššák, Casado (54. Marek Hlinka) - E. Sabo, Vlasko (67. Sládek), Cléber Silva Nascimento - Mikovič

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok