Slovan po bojovnom výkone prehral v Mytiščiach

SITA
3.2.2015 20:08

Hokejisti Slovana Bratislava prehrali v utorkovom stretnutí Kontinentálnej ligy (KHL) na ľade Atlantu Mytišči tesne 3:4. Zverencom trénera Petriho Matikainena sa nepodarilo zopakovať úspech z polovice novembra, keď u tohto súpera triumfovali 2:1.

Slovan po bojovnom výkone prehral v Mytiščiach
SITA/Ján Slovák

Brankára Backlunda v utorok prekonali v úvodnom dejstve Leščenko i Babčuk, v 27. min pridal tretí gól domáceho mužstva Černov a so Slovanom to nevyzeralo dobre. V 29. min však skorigoval Andrej Kudrna, o 18 sekúnd neskôr skóroval aj Libor Hudáček a na 3:3 vyrovnal Tomáš Surový.

Všetky góly bratislavského mužstva padli v rozpätí 90 sekúnd. V 39. min poslal domácich opäť do vedenia Bodrov a ako sa neskôr ukázalo, bol to víťazný gól, pretože skóre sa už nezmenilo. Slovanu sa nepodarilo vynútiť si predĺženie ani hrou bez brankára.

Slovan v utorok prehral tretí duel za sebou. Z 54 stretnutí v tejto sezóne vyťažil iba 59 bodov, čo ho radí na poslednú 14. priečku v Západnej konferencii. Za poslednou postupovou priečkou do play-off zaostávajú "belasí" o 12 bodov a ich šanca na prienik do najlepšej osmičky sa pohybuje už len v teoretickej rovine, keďže získať môžu maximálne 18 bodov. 

Kontinentálna hokejová liga (KHL) - utorok: 
Atlant Mytišči - Slovan Bratislava 4:3 (2:0, 2:3, 0:0)
Góly: 8. Leščenko (Šmeľov), 15. Babčuk (Novopašin, Bodrov), 27. Černov (Viačeslav Kozlov, Jarullin), 39. Bodrov (Gilroy) - 29. Kudrna (Sersen, Surový), 30. L. Hudáček (Murley), 31. Surový (Kudrna) 
Vylúčení: 3:6 na 2 min, navyše: Ťuľapkin - Barker (obaja 5 min za bitku), presilovky: 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Gamalej, Ščeniov - Aľošin, Nesterov (všetci Rus.), 4700 divákov 

Zostavy: 
Mytišči: Engren - Gilroy, Korobov, Novopašin, Sorokin, Jarullin, Ťuľapkin, Babčuk - Černov, Taratuchin, Viačeslav Kozlov - Levickij , Bodrov, Chlopotov - Šmeľov, Potapov, Leščenko - A. Juňkov, Voronin, Šiafotdinov 
Slovan: Backlund - Sersen, Starosta, Štajnoch, Barker, J. Brejčák, L. Kozák, V. Mihálik - L. Hudáček, Murley, L. Nagy - Netík, Tičar, Jeglič - Kudrna, Surový, Ölvecký - Dominik Rehák, A. Šťastný, P. White - M. Lunter

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok