Hamšík venoval gól do siete Palerma malému Lucasovi

TASR
9.1.2012 08:58

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Hamšík venoval svoj gól do siete Palerma zo zápasu 17. kola Serie A (3:1) synčekovi Lucasovi, ktorý prišiel na svet pred pár dňami vo štvrtok 5. januára.

Hamšík venoval gól do siete Palerma malému Lucasovi
SITA

Hráči SSC Neapol vyhrali v nedeľu večer na horúcej sicílskej pôde po dlhých 43 rokoch a v 60. minúte Hamšík korunoval výborný výkon gólom na 3:0.

"V úvode mali domáci viac z hry, ale postupom času sme sa začali presadzovať my. Po druhom našom góle bolo rozhodnuté. Sme veľmi radi za úvodné tri body v roku 2012. Bolo to dôležité víťazstvo," uviedol Hamšík po zápase, v ktorom opäť patril medzi najlepších na ihrisku. Asistoval pri góle Cavaniho a tretí sám dal. Po Inlerovej prihrávke obišiel aj brankára domácich a loptu poslal z ťažkého uhla do prázdnej bránky. "Gól ma samozrejme potešil," citovala Hamšíka jeho oficiálna internetová stránka. Od radosti z presného zásahu vytvoril z rúk obrázok srdiečka a ukázal ho do kamery. "Gól patrí mojej rodinke, hlavne Lucasovi. Už sú s Maťkou doma, všetko je v poriadku," dodal odchovanec Jupie Podlavice a bývalý hráč Slovana Bratislava a Brescie Calcio.

Po zisku troch bodov zostal Neapol na šiestom mieste tabuľky talianskej ligy, na tretiu priečku zabezpečujúcu účasť v kvalifikácii Ligy majstrov momentálne stráca osem bodov. "Ideme od zápasu k zápasu, do konca súťaže je ešte veľmi ďaleko. V tabuľke je za nami väčšia priepasť, čo je dobré," povedal slovenský futbalista, ktorý by mal v najbližšom čase predĺžiť s Neapolom zmluvu. "Všetko je už dohodnuté, chýba na nej už iba môj podpis."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok