Trenčín v príprave s víťazstvom i prehrou proti Myjave

SITA TA3
29.1.2015 20:43

Futbalisti AS Trenčín odohrali vo štvrtok dve prípravné stretnutia s ďalším účastníkom najvyššej slovenskej súťaže Spartakom Myjava. V prvom meraní síl v domácom prostredí na Sihoti podľahli hráči AS svojmu protivníkovi 0:2, keď sa po zmene strán presadil v 50. min kanonier "kopaničiarov" Štefan Pekár a o druhý presný zásah hostí sa postaral v 77. min "vlastencom" obranca Trenčína Peter Kleščík.

Trenčín v príprave s víťazstvom i prehrou proti Myjave

Druhý súboj týchto dvoch súperov už vyznel presvedčivo v prospech druhého tímu jesennej časti Fortuna ligy, ktorého hráči zvíťazili nad dosiaľ štvrtou v klasifikácii Myjavou 3:0 (1:0). V prvom polčase skóroval už v 5. min Marek Frimmel, v druhej štyridsaťpäťminútovke namieril do vlastnej siete Denis Švec a "poistku" prídal v 75. min Brazílčan Jairo de Macedo da Silva.

Ďalší tím najvyššej slovenskej súťaže FC ViOn Zlaté Moravce zdolal vo štvrtok popoludní na umelej tráve v Šali českého druholigistu MFK Frýdek-Místek 5:3 (0:1). So štyrmi gólmi sa zaskvel chorvátsky útočník Armando Mance, jeden pridal Tomáš Mikinič. 

Výsledky štvrtkových prípravných futbalových zápasov účastníkov Fortuna ligy 2014/2015:
AS Trenčín - Spartak Myjava 0:2 (0:0)
Góly: 50. Š. Pekár, 77. Kleščík (vlastný)
AS Trenčín - Spartak Myjava 3:0 (1:0)
Góly: 5. Frimmel, 72. Švec (vlastný), 75. Jairo 
FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Frýdek-Místek (ČR-II. liga) 5:3 (0:1)
Góly Zlatých Moraviec: Mance 4, Mikinič

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok