Nicastro s Peckhamom údajne v B. Bystrici po incidente končia

TASR TA3
20.1.2015 20:08

Zámorskí hokejisti Theo Peckham a Max Nicastro údajne končia v extraligovom klube HC’05 Banská Bystrica. Dôvodom má byť ich účasť na incidente v banskobystrickej herni, informoval v utorok portál BBonline.sk. Klub zatiaľ situáciu nekomentoval.

Nicastro s Peckhamom údajne v B. Bystrici po incidente končia
TASR/Branislav Račko

"Podľa viacerých zdrojov BBonline.sk boli účastníkmi incidentu v banskobystrickej herni dvaja zámorskí hokejisti domáceho hokejového klubu. Tí svoje pôsobenie pod Urpínom končia, oficiálne však nikto nechce informácie potvrdiť," napísal portál BBonline.sk a citoval aj športového manažéra HC’05 Vlastimila Plavuchu: "Oficiálne stanovisko zaujmem, keď sa celá záležitosť prešetrí."

K výtržníctvu dvoch páchateľov malo dojsť podľa tlačovej správy policajného zboru v pondelok medzi 16.30 a 17.00 h. "V priestoroch herne porozlievali pivo, rozbili asi dva poháre, rozhadzovali pomaranče po priestore herne a boli vyzvaní čašníčkou k uhradeniu účtu za vypité nápoje a spôsobenú škodu, toto odmietli, pričom následne po príchode pracovníkov SBS na ich výzvy k zaplateniu účtu taktiež nereagovali. Tento účet naďalej odmietali zaplatiť, pričom po verbálnej komunikácii s pracovníkmi SBS sa obaja postavili zo sedačky, pričom jeden z týchto mužov agresívne strčil jedného z pracovníkov SBS, následne priskočil druhý muž, ktorý pracovníka SBS chytil za sveter a tričko, ktoré z neho začal ťahať," citoval web BBonline.sk správu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok