Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3 SITA
25.1.2015 10:02

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA/AP
hebdo (SITA).jpg

1. Neďaleko redakcie Charlie Hebdo sa objavila na ulici inštalácia neznámeho umelca, ktorá opäť pripomenula tragický teroristický útok. (AP Photo/Francois Mori)

AP10ThingsToSee_-_Cuba_Daily_Life-f8dd12de28a142408ec14ba381361361.JPEG

2. Malí Kubánci zvládajú domáce úlohy "ľavou zadnou". (AP Photo/Ramon Espinosa)

AP10ThingsToSee_-_Ukraine-7af1a37f49b04ad0a1b4c8521bbf796a.JPEG

3. Sviatok Zjavenia Pána (Epifánia) je pre ortodoxnú Ukrajinku príležitosťou na posvätný ľadový kúpeľ. (AP Photo/Manu Brabo)

hroch (SITA).jpg

4. Národný park Serengeti je najznámejším, a zároveň najstarším v Tanzánii. Zdá sa, že hrochom je to absolútne jedno. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)

znamky (SITA).jpg

5. Na výstavu Karnapex 2015 pripravili indickí fanúšikovia filatelie panely s viac ako 15-tisíc známkami, pohľadnicami a iným filatelistickým materiálom. (AP Photo/Aijaz Rahi)

Nemecko (SITA).jpg

6. Na berlínskom týždni módy sa postavila na prehliadkové mólo dcéra tenisovej hviezdy Borisa Beckera Anna Ermakova. (AP Photo/Markus Schreiber)

Španielsko (SITA).jpg

7. Ľudia hádžu repu do postavy Jarramplasa, ktorý kráča po uliciach a bubnuje na bubon. Ide o slávnosť v španielskom pohraničnom mestečku Piornal. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

Madrid (SITA).jpg

8. Jazdec si kráti čas pitím vína. S koňom musí precválať cez oheň ako súčasť rituálu na počesť svätého Antona, patróna domácich zvierat. (AP Photo/Andres Kudacki)

India (SITA).jpg

9. Posvätné miesto Sangam na sútoku riek Gangy, Jamuny a Sárasvatí počas sviatku Magh Mela. (AP Photo/Rajesh Kumar Singh)

Hongkong (SITA).jpg

10. Záber urobený s dlhou expozíciou ukazuje žiaru rias Noctiluca scintillans na pobreží v Hongkongu. Takéto svetielkovanie je znakom znečisteného ekosystému. (AP Photo/Kin Cheung)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok