Vedenie FC Liverpool chce predĺžiť zmluvu so Škrtelom

SITA
13.1.2015 13:15

Vedenie anglického futbalového klubu FC Liverpool si chce aj v ďalších rokoch udržať v tíme kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela.

Vedenie FC Liverpool chce predĺžiť zmluvu so Škrtelom
SITA

Na Anfielde sú pripravení začať rokovania s 30-ročným stopérom (nar. 15. decembra 1984) a hotujú sa hráčovi ponúknuť nový, dlhodobý kontrakt. Informuje o tom Liverpool Echo.

Z Ráztočna pochádzajúci handlovský rodák má s "The Reds" v súčasnosti platnú zmluvu do leta 2016. V anglickom klube sa chystajú sadnúť si v nadchádzajúcich týždňoch s dôrazným slovenským zadákom za spoločný stôl a dohodnúť sa na podmienkach jeho ďalšieho pôsobenia v Liverpoole.

Martin Škrtel oslávil v nedeľu 11. januára siedme výročie svojho príchodu zo Zenitu Petrohrad do spomenutého anglického futbalového klubu. Od roku 2008 odohral za LFC dovedna 270 zápasov. V tejto sezóne nastúpil v drese "červených", ktorých vedie z lavičky kouč Brendan Rodgers, dovedna v 25 dueloch vo všetkých súťažiach. Pri spomenutom transfere z Ruska bol najdrahším obrancom v histórii liverpoolského klubu.

"Liverpool je v mojom srdci. Je mi cťou obliekať si tento dres už sedem rokov. Zažil som skvelé momenty a som rád, že môžem byť súčasťou tohto klubu," citoval portál Liverpool Echo slová M. Škrtela, ktorý na začiatku seniorskej kariéry hral za Trenčín.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok