Godla s Petrášom napokon na striedavý štart do extraligových Piešťan

TASR TA3
9.1.2015 21:50

Brankár Denis Godla bude napokon obliekať dres hokejového extraligistu ŠHK 37 Piešťany. Spoločne s najužitočnejším hráčom (MVP) uplynulého šampionátu hráčov do 20 rokov v Kanade bude v tíme trénera Lea Gudasa pôsobiť aj ďalší člen bronzového tímu slovenskej reprezentácie Samuel Petráš.

Godla s Petrášom napokon na striedavý štart do extraligových Piešťan
SITA/AP

Vedenie "havranov" oboch získalo na striedavý štart zo Slovana Bratislava. Informáciu o angažovaní oboch bronzových medailistov prezradil generálny manažér Piešťan Jaroslav Laifer po zápase 39. kola extraligy, v ktorom domáce ŠHK 37 podľahlo majstrovským Košiciam 3:4. "Rokovania dopadli pozitívne a podarilo sa nám angažovať útočníka Samuela Petráša a brankára Denisa Godlu. Petráš bude trénerom k dispozícii už v sobotu, stále však pracujeme na doladení jeho pôsobenia u nás. Denis Godla pocestuje s tímom už na nedeľňajší zápas do Banskej Bystrice. Oboch hráčov sa nám podarilo dosiaľ vybaviť na striedavý štart," uviedol Laifer.

Godla, ktorý na MS v Kanade získal ocenenie MVP, prívlastok najlepšieho brankára šampionátu a ocitol sa aj v All-Star výbere, upútal na seba pozornosť hneď niekoľkých klubov NHL. Od štvrtka sa mal pritom ešte len 19-ročný brankár stať jednotkou Slovana Bratislava v KHL a už v najbližšom domácom dueli proti HK Soči (štvrtok 15. januára, 19.30 h) sa mal postaviť do bránky. "Belasí" však majú k dispozícii okrem Jaroslava Janusa už aj Johana Backlunda, ktorý sa v stretnutí proti Dinamu Minsk (2:3 pp a sn) predviedol výborným výkonom po viac ako mesačnej prestávke spôsobenej zranením.

Okrem spomínaných hokejistov získali "havrani" z Košíc na hosťovanie do 15. februára aj obrancu Adama Drgoňa a útočníka Václava Stupku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok