Vedenie FC Liverpool vidí priestor na Gerrardov návrat

SITA TA3
2.1.2015 09:52

Steven Gerrard ešte ani neopustil FC Liverpool a majiteľ John Henry so šéfom Tomom Wernerom už hovoria o prípadnom návrate dlhoročného kapitána do štruktúr tohto anglického futbalového klubu. Americkí podnikatelia sa však najprv rozlúčili s 34-ročným stredopoliarom, ktorý v piatok oznámil svoj odchod z Anfieldu na konci tohto súťažného ročníka.

Vedenie FC Liverpool vidí priestor na Gerrardov návrat
SITA/AP

"Zarmucuje nás, že takýto skvelý futbalista a osobnosť nebude hrať v nasledujúcich sezónach za Liverpool. Zároveň cítime slávnostnú chvíľu a vďačnosť, že sme mohli byť svedkami jedného z velikánov," citovala spoločné stanovisko britská BBC. "Jeho prínos pre klub je nemerateľný. Napriek tomu, že LFC zažil mnoho legiend, meno Steven Gerrard sa vždy bude vynímať na vrchole. Rešpektujeme nielen jeho úspechy, ale aj rozhodnutie, ktoré učinil spoločne s rodinou," priniesol ďalšie slová Henryho s Wernerom denník Daily Mail.

"Pokiaľ podľa neho nastane čas na návrat, dvere bude mať v klube vždy otvorené. V novom dobrodružstve mu želáme len to najlepšie a tešíme sa, ako sa jedného dňa vráti na Anfield. Keď príde ten správny deň," uzavreli John Henry s Tomom Wernerom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok