Islanders prerušili víťaznú sériu Chicaga, Višňovský prispel gólom

TASR
14.12.2014 07:58

Slovenský hokejový obranca Zdeno Chára si pripísal jednu asistenciu pri prehre svojho Bostonu s Ottawou 2:3 po predĺžení a nájazdoch v sobotňajšom zápase zámorskej NHL.

Islanders prerušili víťaznú sériu Chicaga, Višňovský prispel gólom
SITA/AP

Pre tridsaťsedemročného kapitána "medveďov" to bola druhá gólová prihrávka v sezóne, v 11 dueloch nazbieral dokopy štyri body.

Z výhry sa netešil ani Andrej Sekera, keďže jeho Carolina podľahla Philadelphii vysoko 1:5. Slovenský bek strávil na ľade takmer 19 minút a do štatistík si pripísal jednu strelu a jednu "mínusku".

New York Islanders zdolal v noci na nedeľu na domácom ľade Chicago 3:2 a prerušil tak hosťom osemzápasovú sériu víťazstiev. O triumfe "ostrovanov" rozhodol Ľubomír Višňovský, ktorý v 52. minúte zaznamenal víťazný gól. Jeho krajan a spoluhráč Jaroslav Halák v bránke domácich prispel k výhre 20 úspešnými zásahmi. Islanders uspeli po sérii troch prehier.

Toronto zvíťazilo nad Detroitom 4:1, jedným gólom sa na tom podieľal útočník domácich Richard Pánik, pre ktorého to bol šiesty presný zásah v sezóne.

Stretnutie Buffalo - Florida (4:3 pp) nedohral Andrej Meszároš. Domáceho obrancu v polovici stretnutia zasiahol do tváre puk z hokejky Aarona Ekblada.

Výsledky:

Philadelphia - Carolina 5:1,


Boston - Ottawa 2:3 pp a sn (Chára za domácich 0+1),


Buffalo - Florida 4:3 pp,


Columbus - Pittsburgh 4:3 pp a sn,


New York Islanders - Chicago 3:2 (Višňovský za domácich 1+0, Halák za domácich 20 zásahov),


Toronto - Detroit 4:1 (Pánik za domácich 1+0),


Washington - Tampa Bay 4:2,


Winnipeg - Anaheim 1:4,


Arizona - Minnesota 3:4 pp a sn,


Dallas - New Jersey 4:3,


Colorado - St. Louis 2:3 pp,


Vancouver - New York Rangers 1:5,


San Jose - Nashville 2:0


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok