V Česku zrejme otrávili maturantky, jedna bola v ohrození života

TASR
24.11.2014 09:34

Neznámu nebezpečnú chemikáliu zrejme niekto pridal do nápojov dvom dievčatám na piatkovom maturitnom plese v kultúrnom centre Roháč v juhočeskom meste Třeboň. Otrávenú 21-ročnú ženu museli záchranári odviezť do nemocnice vo vážnom, život ohrozujúcom stave. Jej kamarátku ošetrili na pohotovosti. Informácie priniesol v nedeľu český spravodajský server iDNES.cz.

V Česku zrejme otrávili maturantky, jedna bola v ohrození života
SITA

Kriminalisti juhočeského okresného mesta Jindřichův Hradec vyšetrujú prípad od soboty rána. Ešte nie je známy druh chemikálie, ktorou dievčatá zrejme otrávili, uviedol hovorca polície.

Dvadsaťjedenročná žena prevezená do nemocnice mala vážne poškodené vnútorné orgány a bola v priamom ohrození života. Lekár mal u nej podozrenie na intoxikáciu, spresnila hovorkyňa krajskej záchranky.

Policajti preverujú, akým spôsobom dievčatá užili nebezpečnú látku. Pracujú aj s verziou, že chemikáliu mohol niekto študentkám do nápojov pridať. Kriminalisti hľadajú všetkých účastníkov plesu, ktorí spozorovali niečo podozrivé, napríklad podozrivú manipuláciu s nápojmi, píše iDNES.cz.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok