Slovan prehral v Rige po nájazdoch

SITA
20.11.2014 21:05

Hráči Slovana Bratislava získali vo štvrtkovom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Dinama Riga bod, keď v lotyšskej metropole prehrali 0:1 po samostatných nájazdoch.

Slovan prehral v Rige po nájazdoch
SITA

Hokejisti oboch tímov si v riadnom hracom čase vytvorili viacero dobrých príležitostí na skórovanie, no brankári Jakub Sedláček a Johan Backlund previedli skvelé zákroky a držali si čisté kontá. V predĺžení putoval na trestnú lavicu domáci bek Milan Jurčina, no Nedorost, Baranka ani Tičar nevyužili svoje šance. Na opačnej strane trafil iba žŕdku Bukarts a na rad prišli samostatné nájazdy. V nich uspel iba Videll a zabezpečil pre Rižanov bod navyše.

Bratislavčania v tejto sezóne stratili s Dinamo Riga prvé body, v predchádzajúcich dvoch vzájomných zápasoch tothto súpera zdolali 5:1 doma a 4:1 v Lotyšsku.

Slovan má po štvrtku na svojom konte 38 bodov (skóre: 65:74) a v tabuľke Západnej konferencie mu patrí 9. miesto. Dinamo Riga figuruje na trinástej priečke so ziskom 34 bodov.

Bratislavské mužstvo vo štvrtok ukončilo šnúru troch zápasov u súperov. Najbližšie sa "belasí" predstavia v utorok 25. novembra 2014 o 19.00 h doma proti Lokomotivu Jaroslavľ. Bude to prvý zo štyroch duelov Slovana v rade pred vlastnými fanúšikmi. 

Kontinentálna hokejová liga (KHL) - štvrtok: 
Dinamo Riga - Slovan Bratislava 1:0 po sam. nájazdoch (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0, 1:0)
Rozhodujúci sam. nájazd Videll 
Vylúčení: 7:6 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: Belov, Vasiliev - Aľošin, S. Morozov (všetci Rus.), 3480 divákov 

Zostavy:
Riga: Sedláček - K. Redlihs, Cibulskis, Genoway, Jurčina, Sotnieks, Jerofejevs - Videll, M. Redlihs, Darziňš - K. Wilson, Marcel Hossa, Meija - Bukarts, Indrašis, Džeriňš - Cipulis, Bičevskis, Skvorcovs 
Slovan: Backlund - Sersen, V. Mihálik, J. Brejčák, Baranka, Štajnoch, Sigalet, Luža - Bartovič, Surový, L. Nagy - Netík, V. Nedorost, Š. Ružička - Jeglič, Tičar, Vondrka - T. Rachůnek, Bližňák, Lunter

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok