Oilers bez Marinčina podľahli Vancouveru, Rangers vynulovali Flyers

TASR nhl.com
20.11.2014 07:51

Hokejisti Edmontonu prehrali aj štvrtý vzájomný zápas s Vancouverom v prebiehajúcej sezóne NHL, v noci na štvrtok mu doma podľahli v prestrelke 4:5. Slovenský obranca Martin Marinčin šancu v zostave Oilers nedostal a duel si pozrel iba z tribúny.

Oilers bez Marinčina podľahli Vancouveru, Rangers vynulovali Flyers

Dvoma gólmi sa pod výhru hostí podpísal český krídelník Radim Vrbata, ktorému tradične asistovali švédske dvojičky Henrik (0+2) a Daniel Sedinovci (0+3). Brankár Canucks Ryan Miller si pripísal už jedenáste víťazstvo v rade nad Edmontonom, väčšinu vychytal ešte v drese Buffala. Momentálne je to najdlhšia víťazná šnúra brankára proti jednému z tímov profiligy.

"Olejári" predĺžili sériu prehier na štyri zápasy, v tomto ročníku ešte nedokázali zdolať ani jedného súpera z vlastnej Západnej konferencie a v tabuľke im naďalej patrí posledná 14. priečka.

V druhom nočnom stretnutí NY Rangers zdolali v Madison Square Garden rivala z Philadelphie 2:0. Brankár "jazdcov" Cam Talbot zlikvidoval všetkých 31 súperových striel a zaknihoval si prvý triumf v sezóne a štvrté čisté konto v profiligovej kariére.

O góly manhattanského tímu sa postarali obranca Kevin Klein a kanonier Rick Nash. Flyers prehrali tretí zápas za sebou, naopak Rangers sa radovali z plného bodového zisku po predchádzajúcich troch prehrách. "Letcov" dokázali v základnej časti zdolať na domácom ľade už deviatykrát v rade.

Sumáre NHL:
EDMONTON - VANCOUVER 4:5 (0:1, 3:3, 1:1)
Góly: 25. Pinizzotto, 32. Purcell (Arcobello), 32. Gordon (Hendricks, Pinizzotto), 47. Ference (Schultz, Hall) - 16. Hansen (Matthias), 23. Vrbata (D. Sedin, H. Sedin), 30. Higgins (Bonino), 38. Vrbata (Weber, D. Sedin), 52. Weber (D. Sedin, H. Sedin). Brankári: Scrivens - Miller, strely na bránku: 32:31, 16.839 divákov.



NEW YORK RANGERS - PHILADELPHIA 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Góly: 6. Klein (Hagelin), 28. Nash (St. Louis, Stepan). Brankári: Talbot - Mason, strely na bránku: 34:31, 18.006 divákov.




zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok