PR správa

Decodom získal najvyššie ocenenie Grand Prix udeľované nadáciou Slovak Gold

PR
19.11.2014 14:56

Hlavným kritériom pre zisk najprestížnejšieho ocenenia kvality firiem na Slovensku sú výborné hospodárske a ekonomické ukazovatele. Decodom splnil všetky tieto kritéria už v minulom roku keď mu bola udelená cena Slovak Gold Exclusive.

Decodom získal najvyššie ocenenie Grand Prix udeľované nadáciou Slovak Gold
PR

Svoju pozíciu potvrdil aj v priebehu ďalšie roka a naďalej investoval a inovoval svoje zdroje. Táto snaha priniesla ovocie v zvyšovaní kvality nábytku z produkcie Decodom a vytvorenie stabilného pracovného prostredia pre všetkých zamestnancov.

Vďaka tomuto úsiliu vybrala porota Nadácie Slovak Gold práve firmu Decodom ako vhodnú na udelenie výnimočnej ceny Grand Prix Slovak Gold.

Ďalšou cenou, ktorú Decodom tento rok dostal, je obhájenie kvality vyrábaných kuchýň, ktorým bol udelený už druhý krát certifikát kvality Slovak Gold.

Decodom patrí k špičke na Slovensku

Decodom patrí do skupiny spoločností s hodnotením najvyššej dôveryhodnosti v Slovenskej republike.

Spoločnosť na základe splnenia vstupných podmienok prešla hodnotením medzinárodnou  hodnotiacou spoločnosťou Bisnod s výsledným pridelením  Certifikátu AAA.

Získaný Certifikát AAA radí spoločnosť Decodom medzi stabilné, seriózne a spoľahlivé spoločnosti, ktoré si plnia všetky záväzky a povinnosti voči štátu. Certifikát v úrovni AAA dosahuje len 4,9 % firiem pôsobiacich na území Slovenskej republiky.

Hodnotenie sa vykonáva z hľadiska ekonomických výsledkov spoločnosti, z hľadiska pozície na trhu a to na území celého Slovenska, tak aj v zohľadnení pozície na trhu v rámci euroregiónu a ďalších vyhodnocovacích parametroch. Systém  hodnotenia firiem spoločnosťou Bisnode, ktorá certifikát vydáva, je vyvíjaný už od roku 1908.

Certifikát je potvrdením pozície Decodomu na trhu, jeho dôveryhodnosti, stability a serióznosti. Vysokým ratingom spoločnosť potvrdzuje svoju výnimočnosť. Je to ocenenie pre firmu, ktorá vydržala tvrdé konkurenčné prostredie. Zákazníci a obchodný partneri majú tak istotu, že idú do spolupráce so spoločnosťou, ktorá si plní svoje záväzky.

Decodom ďakujeme všetkým zamestnancom, zákazníkom a priaznivcom kvalitného slovenského nábytku za podporu, vďaka ktorej získal tieto ocenenia.

http://www.decodom.sk/

2.jpg
3.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok