PR správa

Na otvorení Bory Mall vystúpia Hex, Polemic aj Majk Spirit

4.11.2014 13:30

Už o 10 dní otvorí svoje brány nové nákupné centrum Bory Mall. Počas 4 - dňového podujatia, od štvrtka 13.11. do nedele 16.11., je pre všetkých pripravený nabitý program už od 10. hodiny.

Na otvorení Bory Mall vystúpia Hex, Polemic aj Majk Spirit
Foto: PR

Hlavnými ťahákmi budú koncerty obľúbených skupín HEX, POLEMIC, LAVAGANCE, ako aj známych spevákov KATARÍNY KNECHTOVEJ, MARTINA HARICHA a rapera MAJKA SPIRITA. Večernej hudobnej show budú predchádzať vystúpenia miestnych folklórnych, speváckych, tanečných a záujmových skupín.

V piatok 14.11. si budú môcť návštevníci zatancovať  s LACIM STRIKEOM a jeho STREET DANCE ACADEMY. Podľa riaditeľa nákupného centra Milana Klégra budú veľkou atrakciou špeciálni klauni na chodúľoch, ktorí budú v Bory Mall rozdávať veľa zábavy a smiechu. Na deti navyše čaká balónová a trumpet show, tvorivé dielne, maľovanie na tvár, ako aj vystúpenie mažoretiek a veľa darčekov.

Na otvorenie sú prichystané aj obchody, reštaurácie a kaviarne. Prvým návštevníkom ponúknu otváracie akcie, zľavy, ale aj darčeky. Tešiť sa tak môžu nákupné maniačky, ale aj ich deti a partneri. Takmer všetky značky si pripravili zľavy od 10% až do 70%. „Verím, že ľudia využijú možnosť výhodných nákupov spojených so zábavou, ktorú sme v rámci otváracieho programu pripravili ,“ vysvetľuje M. Klégr. Navyše, prvých 100 zákazníkov, ktorí nakúpia v Bory Mall za 5 Eur, získa až 20 eur na ďalší nákup.

Nové nákupné centrum Bory Mall sa nachádza na pomedzí Devínskej Novej Vsi a Lamača. Okrem nákupných možností svojim návštevníkom ponúkne výnimočné architektonické prvky a zelené plochy tak v interiéri, ako aj exteriéri. Vďaka čistému a vzdušnému dizajnu i priestranným pasážam, sa v ňom návštevníci budú cítiť naozaj príjemne.

Tento pocit znásobí i prechádzka na čerstvom vzduchu, v záhrade s názvom Tornádo, priamo v srdci centra. Veľkou výhodou Bory Mall je ľahká dostupnosť a poloha pri diaľnici D2. Pre motorizovaných návštevníkov je pripravené bezplatné parkovanie na viac ako 2400 parkovacích miestach priamo pri nákupnom centre.

 

Bory_interier_1_l.jpg Foto:
Bory_interier_2_l.jpg Foto:
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok