Duda bude čoskoro znova súčasťou Kozákovho tímu

SITA
4.11.2014 10:21

Talentovaný slovenský futbalista obliekajúci si dres poľského klubu Legia Varšava Ondrej Duda by mohol čoskoro nazrieť aj do seniorského reprezentačného tímu. Doteraz stabilný člen úspešnej "dvadsaťjednotky" by sa tak mohol znova v jednom mužstve stretnúť s trénerom Jánom Kozákom, ktorý ho v Košiciach vytiahol do veľkého futbalu.

Duda bude čoskoro znova súčasťou Kozákovho tímu
SITA

"Je to chlapec, ktorému som dal ako 17-ročnému šancu v prvom mužstve MFK Košice. Je to obrovský talent, čo preukazuje aj po prestupe do Legie Varšava. V rýchlom čase si získal uznanie a rešpekt svojich nových spoluhráčov. Má veľký potenciál a reprezentácia takých hráčov potrebuje. V blízkej budúcnosti odo mňa dostane šancu," cituje portál sportowefakty.pl vyjadrenie reprezentačného kouča. Devätnásťročný Duda prestúpil do Poľska vo februári tohto roku za 300-tisíc eur a s Legiou podpísal zmluvu do júna 2018.

Ako je známe, Slovensko čaká v novembri kvalifikačný zápas o postup na ME 2016 v Macedónsku (15. novembra o 20.45 h v Skopje) a medzištátny prípravný duel proti Fínsku (18. novembra o 17.00 h v Žiline).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok