Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
9.11.2014 10:03

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA/AP
Day of The Dead (SITAAP).jpg

1. Ľudská lebka na Národnom cintoríne v Port-au-Prince je kľúčovým prvkom rituálu voodoo. V metropole Haiti si počas Pamiatky zosnulých uctievali predkov aj takýmto spôsobom (AP Photo/Dieu Nalio Chery)

bears (SITAAP).jpg

2. Sochy Paddingtonského medveďa - fiktívnej postavy z britských rozprávok - neďaleko londýnskeho mosta Tower Bridge (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Peru (SITA).jpg

3. Peruánec Dionisio Mulla kope hrob pre svojho bratranca Felixa, ktorého pozostatky nedávno exhumovali. Felix zahynul pred 24 rokmi, keď hrdinsky bránil svoju dedinu pred ozbrojenými militantmi. (AP Photo/Rodrigo Abd)

pakistan.jpg

4. Pakistanskí kresťania protestujú proti krutej vražde kresťanskej dvojice. Moslimský dav dobil a upálil pár, ktorý podozrievali zo zneuctenia Koránu. (AP Photo/K.M. Chuadary)

selfie (SITA).jpg

5. Americkí republikáni majú v týchto dňoch dôvod na radosť, v kľúčových inštitúciách získali prevahu. Senátorka Susan Collinsová sa fotografuje s podporovateľmi po tom, ako vo voľbách zvíťazila nad demokratkou Shennou Bellowsovou. (AP Photo/Bill Sikes)

maraton (SITA).jpg

6. V USA je beh mimoriadne populárny, aj keď obraz obéznych Američanov vo svete stále prevláda. Na obrázku bežci počas newyorského mestského maratónu. (AP Photo/Jason DeCrow)

nehoda (SITA).jpg

7. Pád z voza počas tradičnej púte v horách južného Nemecka si vyžiadal niekoľko zranených. Miestni si ňou uctievajú svätého Linharta. (AP Photo/Matthias Schrader)

rusi.jpg

8. Ruský vojak sa v uniforme z druhej svetovej vojny pripravuje na prehliadku na moskovskom Červenom námestí. Tisícky vojakov tam pochodovali počas spomienky na obranu ruského hlavného mesta pred útokom Tretej ríše. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)

diablica (SITA).jpg

9. Fashion Week v brazílskom meste Sao Paulo. Modelka s bizarným outfitom z dielne Ronalda Wintera. (AP Photo/Nelson Antoine)

holub (SITA).jpg

10. Kŕdeľ holubov pred chrámom Karto Sakhi v afganskej metropole Kábul. (AP Photo/Rahmat Gul)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok