Real Madrid úspešne vykročil za obhajobou prvenstva v Kráľovskom pohári

TASR TA3
30.10.2014 10:15

Futbalisti Realu Madrid úspešne odštartovali cestu za obhajobou triumfu v španielskom Kráľovskom pohári, keď v stredu zvíťazili v 4. kole na ihrisku treťoligovej Cornelly hladko 4:1.

Real Madrid úspešne vykročil za obhajobou prvenstva v Kráľovskom pohári
SITA/AP

Dvoma gólmi sa pod víťazstvo favorizovaných hostí podpísal francúzsky stopér Raphael Varane, ktorý sa presadil po rohových kopoch, v druhom polčase do čierneho mierili ešte Javier Hernandez a Marcelo.

Real nastúpil bez hviezdneho Cristiana Ronalda, v jeho zostave absentoval aj brankár Iker Casillas i zranený Gareth Bale, napriek tomu nemal s poloamatérmi z Cornelly, za ktorých hrajú zubár či učiteľ, väčšie problémy. "Bolo dôležité začať na úvod súťaže víťazstvom. Tréner nám prízvukuje, aby sme proti každému súperovi hrali ako profesionáli. Pristúpili sme k tomuto zápasu rovnako zodpovedne ako v El Clasicu proti Barcelone," vyslovil sa pre Canal Plus Mexičan Hernandez, autor tretieho gólu "pusiniek".

Zverenci Carla Ancelottiho tak po sobotňajšom El Clasicu opäť uspeli proti súperovi z Barcelony, keďže Cornella je takisto klubom z katalánskej metropoly. Stredajší duel sa však nehral na ihrisku mužstva zo Segundy B, lebo jeho štadión má kapacitu iba 1500 divákov, ale v neďalekej 41-tisícej aréne Espanyolu. Podľa španielskych médií mali hráči Cornelly sľúbenú prémiu približne 1400 eur, ak prejdú cez Real, toľko berie Cristiano Ronaldo v prepočte za necelú hodinu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok