Fanúšikovia Neapola napadli autobus s hráčmi

SITA
24.10.2014 14:21

Fanúšikovia SSC Neapol napadli po štvrtkovom stretnutí Európskej ligy UEFA vo futbale v Berne s Young Boys autobus s hráčmi talianskeho klubu. Tiffosi sú veľmi nespokojní s výkonmi mužstva v posledných zápasoch a prehra 0:2 vo švajčiarskej metropole ich poriadne podráždila.

Fanúšikovia Neapola napadli autobus s hráčmi
SITA/AP

Nahnevaní fanúšikovia obklopili tímový autobus, udierali doňho železnými tyčami a bejzbalovými pálkami a slovne urážali trénera Rafaela Beníteza. Pri incidente, pri ktorom boli rozbité niektoré okná, sa nikto nezranil. V autobuse nechýbal ani Marek Hamšík, ktorý v Berne nastúpil v 62. min.

Správy o napadnutí autobusu sa rôznia. Podľa tlačového hovorcu Young Boys Alberta Staudenmanna mal autobus zničené len stierače. Ak by bola situácia nebezpečná, riešili by to podľa neho bezpečnostné zložky. Talianske médiá zasa píšu o tom, že autobus sprevádzalo jedno policajné vozidlo, ktoré po útoku rýchlo odišlo.

V autobuse nesedeli Gonzalo Higuaín a Raúl Albiol, ktorí boli na dopingovej kontrole. Keďže tím chcel stihnúť odlet z Bernu ešte pred 22.30 h, aby neporušil zákaz nočných letov nad mestom, obaja sa presunuli do Talianska až v piatok. Informácie zverejnili Berner Zeitung a Gazzetta dello Sport.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok