Polícia pripravila pred duelom Slovan - Sparta bezpečnostné opatrenia

TASR
23.10.2014 14:01

V súvislosti so štvrtkovým futbalovým zápasom Európskej ligy UEFA medzi ŠK Slovan Bratislava a AC Sparta Praha vo večerných hodinách pripravila polícia bezpečnostné opatrenia. Bude monitorovať situáciu v okolí štadióna Pasienky a vodiči by mali rátať aj s dopravnými obmedzeniami. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Polícia pripravila pred duelom Slovan - Sparta bezpečnostné opatrenia
TASR

"Do bezpečnostných opatrení bude vyčlenený potrebný počet policajtov poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície," poznamenala. S dopravnými obmedzeniami musia vodiči rátať na uliciach Trnavská, Bajkalská, Tomašikova a Vajnorská. Od poludnia až do ukončenia bezpečnostných opatrení nebude možný vjazd pre motorové vozidlá na hlavné parkovisko pri štadióne na Pasienkoch od Trnavskej cesty. Priestor bude vyhradený pre motorové vozidlá fanúšikov hostí.

S čiastočnými obmedzeniami treba počítať aj v okolí Hlavnej železničnej stanice a na trase medzi železničnou stanicou a štadiónom na Pasienkoch. "Dopravno-bezpečnostnú situáciu budú policajti po celý čas monitorovať a sú pripravení operatívne uzatvoriť ulice tak, aby došlo k čo najmenšiemu narušeniu cestnej premávky," povedala Považanová.

Policajti sú pripravení pomôcť aj usporiadateľskej službe na štadióne a v prípade potreby zasiahnu. Pred, počas a po zápase budú monitorovať situáciu v bližšom aj širšom okolí štadióna. "Budeme robiť aj zvukové, obrazové a zvukovo-obrazové záznamy," dodala.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok