Košice zdolali dvadsiatku, Melicherčík neinkasoval už 254 minút

TASR
21.10.2014 19:49

Hokejisti HC Košice zvíťazili v utorňajšom vloženom zápase Tipsport extraligy 2014/2015 v Ružinove nad výberom HK Orange 20 3:0.

Košice zdolali dvadsiatku, Melicherčík neinkasoval už 254 minút
SITA/Jozef Jakubčo

Pod triumf úradujúceho majstra sa podpísali nielen dvojgólový Adam Lapšanský s Matej Češíkom, ale aj Marcel Melicherčík, ktorý si pripísal už štvrté čisté konto v rade. Po Nitre, Banskej Bystrici a Skalici na neho nenašli recept ani zverenci Ernesta Bokroša, celkovo tak brankár úradujúceho majstra neinkasoval už 254 minút a 2 sekundy.

HK Orange 20 - HC Košice 0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Góly: 25. Lapšanský (Hrnka, Bartánus), 49. Lapšanský (Bartánus, Hrnka), 53. Češík (Sojčík). Rozhodovali: Novák - Junek, Šefčík, vylúčení: 2:2, presilovky a oslabenia: 0:0, 430 divákov.

HK Orange 20: Godla – Bačik, Hochel, Jendroľ, Pavúk, Vadovič, F. Fekiač, Mendrej, J. Varga – Skalický, Petráš, Kabáč – Ondris, Sukeľ, Pavúk – R. Bondra, Rehák, Galis – Tábi, Horvát, Hrušík
HC Košice: Melicherčík – Drgoň, Štrbák, Cebák, Jánošík, Macejko, Philipp, Zikmund, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Bicek, Češík, Sojčík – Hinďoš, Matúš Chovan, Stupka

Úvod zápasu sa síce niesol v rýchlom tempe, vážnejšie príležitosti však nepriniesol. Až v 11. minúte sa dostali do prečíslenia Sukeľ s Bondrom, no nezakončili ho gólom rovnako ako na druhej strane Jenčík svoju možnosť pred odkrytou bránkou.

V 25. minúte napokon kapituloval domáci brankár Godla, bekhendovým blafáfkom ho zblízka prekonal Lapšanský. Dvadsiatka živila nádej na úspech až do 49. minúty, keď sa opäť presadil Lapšanský a o štyri minúty neskôr upravil na konečných 3:0 pre favorita Češík.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok