Slovan Bratislava utrpel na ľade Petrohradu debakel

TASR
6.10.2014 20:05

Hokejisti Slovana Bratislava odštartovali druhý výjazd v základnej časti KHL 2014/2015 debaklom 2:7 na ľade lídra celej súťaže SKA Petrohrad. V domácom drese sa hetrikom blysol útočník Artemij Panarin. Zverenci trénera Petriho Matikainena tak nepredĺžili šnúru troch víťazstiev a v tabuľke Západnej konferencie im patrí so ziskom 18 bodov 7. miesto.

Slovan Bratislava utrpel na ľade Petrohradu debakel
SITA

Slovanisti si v prvej tretine vytvorili tri čisté šance, no v koncovke neuspeli a po presilovkovom góle Panarina zo 17. minúty prehrávali 0:1. V úvode druhej časti dokázal na presný zásah domáceho Tonyho Martenssona odpovedať šikovným tečom český legionár Michal Vondrka, ktorý strelil svoj piaty gól v ročníku. Zápas sa zlomil v 28.-29. minúte, keď Petrohrad dvoma gólmi definitívne rozhodol o svojom triumfe. V tretej tretine "belasí" už nedokázali zastaviť rozbehnutých domácich a inkasovali ešte trikrát. Tridsaťšesť sekúnd pred koncom spravil poslednú korekciu výsledku obranca Ivan Baranka.

Slovan odohrá ďalší duel v rámci trojzápasovej série na klziskách súperov v stredu, keď o 18.30 SELČ zavíta na ľad lotyšského Dinama Riga. O ďalšie dva dni zakončí "trip" stretnutím v bieloruskej metropole s Dinamom Minsk.

SKA Petrohrad - Slovan Bratislava 7:2 (1:0, 3:1, 3:1)

Góly: 17. Panarin (Šipačov, Dadonov), 23. Martensson (Červenka, Thoresen), 28. Panarin (Kutejkin, Dadonov), 29. Kadejkin (Jermakov), 46. Červenka (tr. strieľanie), 49. Panarin (Dadonov), 50. Červenka (Thoresen, Martensson) - 24. Vondrka (Štajnoch), 60. Baranka (Bližňák).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok