Slováci stále bez Hamšíka, zranenie vyradilo z hry Breznaníka

TASR, TA3
6.10.2014 13:22

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák pred dvojzápasom C-skupiny kvalifikácie EURO 2016 so Španielskom (štvrtok 9. októbra o 20.45 h v Žiline) a s Bieloruskom (nedeľa 12. októbra o 20.45 SELČ v Borisove) zatiaľ nemôže počítať s lídrom tímu Marekom Hamšíkom.

Stredopoliar talianskeho SSC Neapol ochorel po štvrtkovom dueli Európskej ligy na ihrisku Slovana Bratislava, počas víkendu mal vysoké teploty a bral antibiotiká. Z toho dôvodu neodohral ani nedeľňajší ligový súboj proti AC Turín. Zdravotné problémy má aj Michal Breznaník. Obranca pražskej Sparty prišiel na zraz do Senca so zranením šľachy a lekári v pondelok rozhodli, že jeho účasť v dvojzápase je vylúčená.

"Situácia okolo Mareka je stále otvorená. V pondelok určite nepricestuje, uvidíme ďalej, ako sa bude vyvíjať jeho zdravotný stav. Mužstvo už opustil Michal Breznaník, ktorého vyradilo z hry zranenie šľachy. V priebehu pondelka by sa k tímu mali pripojiť hráči, ktorí mali počas víkendu a najmä nedele klubové povinnosti," informoval TASR o aktuálnej situácii v A-mužstve SR hovorca Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný.

Slováci začali boj o finálový turnaj ME vo Francúzsku úspešne, 8. septembra vyhrali v Kyjeve nad domácou Ukrajinou 1:0 gólom Róberta Maka. Španieli deklasovali na úvod doma Macedónsko 5:1.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok