Piešťanom pomohol nad Martinom hetrik Dušana Pašeka

TA3 TASR SITA
5.10.2014 20:40

Hokejisti ŠHK 37 Piešťany zvíťazili v nedeľňajšom zápase 10. kola Tipsport extraligy aj vďaka hetriku Dušana Pašeka nad MHC Mountfield Martin 5:2.

Vo vyrovnanom stretnutí, v ktorom diváci videli z oboch strán útočný hokej, rozhodla záverečná dvadsaťminútovka a v nej dva presné zásahy Pašeka. Martin prehral štvrtý zápas v rade a v tabuľke je s pätnástimi bodmi siedmy, Piešťany sú s jednobodovou stratou hneď za ním.

Hokej - Tipsport extraliga 2014/2015 - 10. kolo - nedeľa:

ŠHK 37 Piešťany - MHC Mountfield Martin 5:2 (1:1, 2:1, 2:0)

Góly: 8. D. Pašek ml. (M. Toman, Brňák), 22. Rais (Cunik, Peško), 39. Peško (Hamrák), 49. D. Pašek ml. (Holovič, B. Rapáč), 60. D. Pašek ml. (Holovič, B. Rapáč) - 2. Illo (Finsterle), 40. Važan (Fujerík, I. Ďatelinka)
Vylúčení: 5:8 na 2 min, navyše: Finsterle (Martin) 10 min za nešportové správanie, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: T. Orolin - Bogdaň, Jobbágy, 741 divákov

Zostavy:

Piešťany: Šúrek - Škadra, Šedivý, Bučka, Brňák, Rais, Cunik, Srnec, Valjent - T. Klempa, Mišura, R. Konečný - B. Rapáč, D. Pašek ml., Holovič - M. Toman, Peško, Hamrák - Lichanec, F. Hudec, Vaculín

Martin: J. Čech - Dvořák, I. Ďatelinka, Kolba, Lojek, Brcko, Tupý, Pacalaj - T. Varga, Galamboš, O. Jokeľ - Važan, Fujerík, A. Themár - Suja, Illo, Finsterle - Jurášek, Dírer, Šugár

Hlasy:

Roman Sýkora, tréner Piešťan: "Chceli sme diktovať tempo hry, ale bohužiaľ sme dostali rýchly gól. Našťastie Dušan Pašek vyrovnal a od tohto momentu sme dostali súpera pod tlak a dostali sme sa do dvojgólového vedenia. Som rád, že chalani si verili aj naďalej a zápas odohrali dobre, kolektívne a zaslúžene vyhrali."

Daniel Babka, tréner Martina: "Prišli sme do Piešťan bez piatich hráčov základnej zostavy, takže sme nasadili defenzívnu taktiku. Dostávali sme sa pod tlak, dokázali sme ho celkom úspešne eliminovať, zlomil nás ale štvrtý gól súpera, keď sme sa nadychovali k záverečnému náporu. Na konci sme sa ešte snažili hrať power play, ale bohužiaľ sme súperovi umožnili skórovať aj piatykrát. Dnes sme na body nemali nárok."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok