Straka údajne končí v Slovane, nástupcom má byť Tittel

SITA
4.10.2014 10:48

František Straka neviedol piatkový tréning Slovana, v nedeľu by mal byť v Trenčíne ešte na lavičke.

Straka údajne končí v Slovane, nástupcom má byť Tittel
ČTK

Vo futbalovom Slovana Bratislava pravdepodobne príde počas nadchádzajúcej reprezentačnej prestávky k výmene na trénerskom poste. Podľa sobotňajšieho vydania denníka Plus jeden deň už neviedol piatkový tréning úradujúceho slovenského majstra tréner František Straka. Päťdesiatšesťročný kormidelník však napriek poslednej neúspešnej výsledkovej sérii zatiaľ ostal pri mužstve.

Oficiálne ešte nie je potvrdený jeho odchod zo Slovana, Straka by preto mal viesť mužstvo ešte v nedeľu v lige Trenčíne. Mala by to byť podľa denníka Šport jeho labutia pieseň na lavičke. Slovan je momentálne v hernej kríze, v posledných šiestich stretnutiach v lige a Európskej lige belasí získali iba jediný bod za ligovú remízu v Dunajskej Strede a majú skóre 1:14.

Straku by mal podľa Športu i Plus jeden deň nahradiť vo funkcii počas reprezentačnej prestávky Dušan Tittel. Keďže však nemá požadovanú trénerskú licenciu, mal by mužstvo prebrať vo funkcii generálneho či športového riaditeľa. "Výsledky nemáme, a preto je na mieste otázka, či zostanem alebo nie. Ako to dopadne, však nechcem komentovať,“ povedal po štvrtkovom zápase s Neapolom Straka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok