Mak najlepším strelcom gréckej ligy

TASR
29.9.2014 11:35

Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak prispel jedným gólom k nedeľňajšiemu víťazstvu PAOK Solún v 5. kole gréckej ligy na domácom ihrisku nad OFI Kréta 4:0. Autor víťazného gólu v septembrovom kvalifikačnom súboji v Kyjeve do siete Ukrajiny sa presadil v 27. minúte a PAOK sa katapultoval na čelo tabuľky s 13 bodmi.

Mak najlepším strelcom gréckej ligy
SITA/AP

"V prvom polčase to bolo naše galapredstavenie. Viedli sme už od druhej minúty, na prestávku sme išli so štvorgólovým náskokom. A môj gól? Dal som ho strelou spoza obrancu. Som šťastný, že som opäť skóroval. Po zmene strán sme ubrali z plynu, v ďalších dňoch nás čakajú náročné zápasy. Diváci boli fantastickí. Sme radi, že sme im opäť pripravili pekný večer," uviedol Mak na jeho oficiálnom webe.

Dvadsaťtriročný bývalý hráč Slovana Bratislava, Manchestru City a 1. FC Norimberg v doterajších piatich dueloch gréckej najvyššej súťaže strelil štyri góly. Je tak najlepším strelcom tamojšej Super League. "Teší ma to. Je príjemné vidieť svoje meno na prvom mieste. Verím, že sa nám bude dariť aj v ďalších dueloch," dodal dvojnásobný najlepší hráč Slovenska do 21 rokov.

Futbalisti PAOK cestujú už v utorok do Francúzska, kde o dva dní absolvujú duel Európskej ligy UEFA 2014/2015 proti Guingampu. V nedeľu ich potom čaká ligové derby na ihrisku majstrovského Olympiakosu Pireus.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok