Gregorov Vladivostok prehral v Rige, Hossa skóroval pri triumfe 4:2

TASR
27.9.2014 17:19

Hokejisti Avangardu Omsk deklasovali v úvodnom sobotňajšom dueli KHL na domácom ľade HK Soči 8:1. V tabuľke Východnej konferencie sú na druhom mieste hneď za obhajcom Gagarinovho pohára Metallurgom Magnitogorsk, nováčikovi nadnárodnej súťaže zo Soči patrí na Západe po štyroch prehrách v rade posledná 14. priečka.

Gregorov Vladivostok prehral v Rige, Hossa skóroval pri triumfe 4:2
SITA

Po ôsmich dueloch sa tešili z víťazstva aj hokejisti Avtomobilistu Jekaterinburg. Pred svojimi fanúšikmi triumfovali nad Amurom Chabarovsk 3:1. V drese hostí nechýbalo na ľade trio slovenských reprezentantov Rastislav Špirko, Marcel Haščák a Michel Miklík.

Admiral Vladivostok pod vedením trénera Dušana Gregora nebodoval ani vo svojom treťom vystúpení na tripe v rámci konfrontácií s mužstvami Západnej konferencie. Po dueloch v Petrohrade a Helsinkách prehrali jeho zverenci v sobotu aj na ľade Dinama Riga v pomere 2:4, triumf domácich spečatil dve sekundy pred koncom do prázdnej bránky slovenský krídelník Marcel Hossa. V zostave lotyšského klubu chýbal obranca Milan Jurčina, ktorý laboruje so svalovým zranením na nohe.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok