PR správa

Topánky na jeseň? Topanky.sk vám predstavia aktuálne trendy

PR
19.9.2014 12:10

Letné mesiace sa končia a my sa môžeme tešiť na prekrásnu farebnú jeseň v podobe teplých bordových či horčicových odtieňov. V tomto roku sa k nim pridá i minimalistická čierna, ale i pastelová ružová a modrá.

Topánky na jeseň? Topanky.sk vám predstavia aktuálne trendy
topanky-zeny.jpg

Jeseň so sebou neprináša iba vynovenú paletu farieb, ale i množstvo vzorov, materiálov a strihov. Pončo, 60-te roky,výrazné náhrdelníky, ale tiež tzv. "fast food fashion" móda predstavujú najnovšie jesenné trendy. K jeseni však patrí i praktickejšia obuv v podobe kožených poltopánok, pohodlných kotníkových čižiem alebo praktických kvalitných gumákov, ktoré získali obľubu práve v tomto upršanom ročnom období. Za kvalitnými gumákmi však nemusíte cestovať ďaleko!

Slovenská značka Novesta, ktorá sa môže pýšíť ručnou výrobou, prírodným pôvodom a unikátnym dizajnom vám zaručí rýchly a bezproblémový online nákup z pohodlia domova so zárukou kvality i štýlu. Novesta nevyrába iba gumáky, ale aj tenisky a sandále. Navyše oblieka celú rodinu! Na svoje si prídu dámy, páni, ale i deti. Ponúka široký výber farebných prevedení, ako aj strihov. Na výrobe sa podieľajú profesionáli, ale i talentovaní študenti, ktorí do výroby vkladajú svoje nadobudnuté zručnosti, svoju osobnosť, ako aj emócie. Možno práve vďaka nim vznikli populárne kolekcie tenisiek s názvom H16 alebo Leeda. Netreba zabúdať na legendárnu tenisku Novesta star, ktorá žne úspech už vyše 40 rokov! Ešte stále vás odrádza sychravé počasie? Zabudnite naň, v gumákoch od Novesty budú vaše nohy v suchu a teple a navyše štýlové!

Fotor0916200748.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok