Poprad si poľahky poradil so Žilinou

SITA, TA3
14.9.2014 21:52

Úvod novej sezóny zastihol v dobrej forme hokejistov Popradu, ktorí vyhrali aj tretí zápas. Po reprezentačnej "20" a Nitre zdolali aj Žilinu.

Hokejisti Popradu zdolali v nedeľňajšom stretnutí 2. kola Tipsport extraligy na domácom ľade Žilinu poľahky 5:1 a dosiahli tretie víťazstvo v novej sezóne. Skóre duelu pod Tatrami otvoril v 8. min nestarnúci Arne Kroták a v druhej dvadsaťminútovke pridali ďalšie zásahy Popradčanov Lukáš Hvila a Ľuboš Bartečko. V úvode tretej tretiny síce znížil v presilovej hre Tomáš Horna, ale na opačnej strane rovnako v početnej výhode o niekoľko minút skóroval Matúš Matis. Na konečných 5:1 upravil v záverečnej minúte Samuel Takáč.Poprad z troch zápasov vyhral všetky a je lídrom tabuľky.

Hokej - Tipsport extraliga 2014/2015 - 2. kolo:

HK Poprad - MsHK Žilina 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)

Góly: 8. Kroták (Paločko, Takáč), 33. Hvila (T. Sýkora, Bartečko), 39. Bartečko (Suchý, Hvila), 47. Matis (Kroták, Kasík), 60. Takáč (Paločko, Kroták) - 42. Horna (Kristek, Kubiš)

Vylúčení: 4:6 na 2 min, presilovky 2:1, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Jura - Bogdaň, Jobbágy, 1231 divákov

Zostavy:

Poprad: Kostúr - Kurali, Suchý, Dinda, Fabian, Malina, Kasík, Pitka, Makovský - Hvila, Bartečko, T. Sýkora - Kroták, Takáč, Paločko - Rapáč, Paukovček, Matis - Štrauch, Boltun, Gápa

Žilina: Landsman - Moravec, Bobček, Kadela, Jelínek, Dlouhý, Ďurkech, Krčula - Horna, Kristek, Kubiš - Kanko, Drábek, Jarab - A. Lipovský, Valášek, Drevenák

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok