Slovan začne novú sezónu v bránke s Backlundom

SITA
4.9.2014 11:37

Slovan Bratislava nastúpi na svoj úvodný duel sezóny 2014/2015 v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) doma proti Medveščaku Záhreb v bránke s Johanom Backlundom. Tréner Rostislav Čada dal švédskemu gólmanovi prednosť pred Jaroslavom Janusom, ktorý bude na striedačke pripravený zasiahnuť do štvrtkového duelu.

Slovan začne novú sezónu v bránke s Backlundom
SITA

V otváracej formácii Slovana figurujú obrancovia Ivan Baranka s Michalom Sersenom, v útoku pri centrovi Václavovi Nedorostovi krídla Michal Vondrka a Ladislav Nagy. Ďalšími bekmi v súboji budú Sigalet so Starostom a Mihálik s Brejčákom, pozíciu siedmeho obrancu zaujme Luža. V druhej útočnej formácii sa predstavia krídelníci Hudáček a Netík s centrom Surovým, v tretej trio Bartovič, Tičar a Murley. Štvrtú trojicu tvoria Ölvecký, White a Jeglič.

Súboj Slovana s Medveščakom sa v Slovnaft Arene začne o 19.00 h. Belasí už v piatok ráno odcestujú na prvý "trip" nového ročníka, začnú ho na ľade úradujúceho víťaza Gagarinovho pohára v Magnitogorsku.

Informácie zverejnil web Slovana. 

Predpokladaná zostava Slovana:
Backlund (Janus) - Baranka, Sersen, Sigalet, Starosta, V. Mihálik, J. Brejčák, Luža - Vondrka, V. Nedorost, L. Nagy - L. Hudáček, Surový, Netík - Bartovič, Tičar, Murley - Ölvecký, P. White, Jeglič

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok