Šatan sa stal tvárou kampane Dukly Trenčín

TASR
28.8.2014 15:16

Miroslav Šatan si po pätnástich rokoch obliekol na seba dres Dukly Trenčín. Kapitán hokejových majstrov sveta z Göteborgu však nebude pôsobiť v extraligovom klube ako hráč, ale iba akceptoval ponuku na podporu mediálnej kampane "vojakov".

Šatan sa stal tvárou kampane Dukly Trenčín
SITA

Vedenie Dukly sa pred štartom novej extraligovej sezóny rozhodlo spustiť mediálnu kampaň pod názvom "Tiež Dukla", ktorej protagonistami budú legendárni trenčianski hokejisti a tréneri. Ponuku stať sa jednou z tvárí kampane prijal aj Šatan, ktorý v Trenčíne pôsobil počas dvoch sezón a získal v jeho drese aj majstrovský slovenský titul.

"Súčasťou histórie nášho klubu sú aj skvelí hokejisti, ktorých klub vychoval pre slovenskú reprezentáciu. Rozhodli sme sa pripomenúť si tieto výnimočné osobnosti a pripravili sme pre fanúšikov zaujímavý prierez históriou Dukly. Sme radi, že našu ponuku prijal aj Miroslav Šatan, ktorý sa na cestu slovenskej hokejovej legendy vybral práve z nášho klubu. Počas nasledujúcich týždňov tak predstavíme viaceré z osobností, ktoré v Trenčíne pôsobili. Do celého diania sa aktívne budú môcť zapojiť aj fanúšikovia," predstavil na oficiálnej stránke Dukly základné myšlienky kampane marketingový manažér klubu Igor Klemens.

Tridsaťdeväťročný Šatan po májových MS v Minsku ukončil profesionálnu hráčsku kariéru a niekoľkokrát zopakoval, že svoje rozhodnutie nemieni meniť.

Dlhoročný kapitán slovenskej reprezentácie prišiel pod hrad Matúša Čáka v roku 1992, aby si odkrútil povinnú dvojročnú vojenskú službu. V jej druhom roku získal s extraligovou Duklou svoj prvý majstrovský titul. Za Trenčín naposledy štartoval v úvode sezóny 1999/2000.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok