Saláta je voľný a zadarmo, návrat do Slovana by bral

SITA
13.8.2014 11:49

Slovenský futbalový reprezentant Kornel Saláta by neodmietol prípadný návrat do Slovana Bratislava, kde v minulosti pôsobil. Skúsený stredný obranca predčasne ukončil svoju zmluvu s ruským prvoligovým klubom FK Rostov a je voľným hráčom, takže prípadný záujemca ho môže získať zadarmo.

Saláta je voľný a zadarmo, návrat do Slovana by bral
SITA/AP

"Ak by ma zo Slovana oslovili alebo zavolali môjmu agentovi, bral by som to. Tím bude hrať v Lige majstrov alebo Európskej lige, čo je veľká výzva. Klub už veľmi potrebujem, chcem hrávať," vyjadril sa pre stredajšie vydanie denníka Šport 29-ročný zadák (nar. 24. januára 1985), ktorý netrvá na návrate do zahraničia.

Na pôsobenie v Slovane má urastený bek pekné spomienky. "Bolo to výborné obdobie. Hrali sme dobrý futbal, išiel som z belasého dresu na majstrovstvá sveta 2010 a potom sa mi podarilo dostať do Rostova," doplnil Saláta, ktorý sa stal členom kádra Rostova v januári 2011, keď podpísal zmluvu na štyri roky. Predtým pôsobil v petržalskej Artmedii, Banskej Bystrici a Púchove. Sezónu 2013/2014 strávil na hosťovaní v ruskom klube Tom Tomsk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok