Od rokovaní so Sieťou neodradila Most ani zverejnená nahrávka

SITA
5.8.2014 09:53

Strana Most-Híd rokuje o spolupráci pred komunálnymi voľbami so stranou Sieť. Od rokovaní stranu neodradili ani nahrávky rozhovoru Radoslava Procházku a Igora Matoviča o financovaní Procházkovej predvolebnej kampane.

Od rokovaní so Sieťou neodradila Most ani zverejnená nahrávka
SITA

„Mediálna politika nás nezaujíma. Matovič robí len mediálnu politiku. To, že Procházka sadol na lep Matovičovi, je jeho chyba. Neviem, čo všetko bolo, čo je zmanipulované. Ja to riešiť nebudem. Očakávam, že sa bude Procházka zaoberať problémami ľudí a nie Matoviča,“ povedal predseda Mosta-Híd Béla Bugár v rozhovore pre agentúru SITA. Od Procházku očakáva, že prinesie výsledky pri tvorbe volebného programu a riešení problémov

Bugár však vníma problémy aj v iných stranách. „ Ak nejaká strana je v niektorom regióne ochotná úzko spolupracovať so Smerom-SD, pre nás je to určitým spôsobom problém. Tak isto ako je problém, keď budúci predseda Siete Radoslav Procházka miesto toho, aby riešil hlavne to, pre čo Sieť vznikla, odpovedá na niektoré Matovičove možno výmysly. Matovič nie je hodný na reakciu,“ dodal Bugár.

Nahrávka rozhovoru medzi lídrom OĽaNO Igorom Matovičom a šéfom strany Sieť Radoslavom Procházkom sa objavila v júli na internetovej stránke vimeo.com. Hovoria na nej o podmienkach zverejnenia predvolebnej inzercie v Matovičových inzertných novinách pred prezidentskými voľbami. Matovič tvrdí, že ju pripravil on sám, zverejnil ju však niekto bez jeho vedomia. To, že hlas na nahrávke patrí neúspešnému prezidentskému kandidátovi a zakladateľovi strany Sieť Radoslavovi Procházkovi, potvrdil sám Procházka. Celá nahrávka o podmienkach zverejnenia predvolebnej inzercie je podľa neho upravená Matovičom. Od lídra OĽaNO vraj nechcel inzerciu bez dokladu, celý čas sa bavili len o tom, akú zľavu dostane a akým spôsobom to zaplatí.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok