Maradona motivuje Messiho rozvinutím červeného koberca

SITA
12.7.2014 14:49

Ak Argentína získa v nedeľu titul futbalových majstrov sveta, Diego Maradona rozvinie pred Lionelom Messim červený koberec. Hviezda Barcelony má tak ďalšiu motiváciu, aby jeho tím zdolal vo finále na Maracane v Riu de Janeiro Nemecko.

Maradona motivuje Messiho rozvinutím červeného koberca
SITA

Albicelestes postúpili do prvého boja o titul od roku 1990. Aj pred 24 rokmi hrali s Nemcami, vtedy na Olympijskom štadióne v Ríme prehrali 0:1.

"Ak v nedeľu Messi vyrovná Maradonu a zdvihne trofej pre majstrov sveta nad hlavu, pripravím preňho červený koberec," povedal legendárny argentínsky futbalista vo svojej šou De Zurda vo venezuelskej televízii. Maradona síce nedávno hovoril, že najväčšou oporou mužstva je Javier Mascherano, nezabúda ani na Messiho. "Je hráčom, ktorý bude určovať vývoj zápasu. Trochu však mám strach, že bude na záver turnaja už unavený. V každom prípade však vie, o čo ide. Ak v nedeľu prepásne šancu, bude sa len podobať najlepším hráčom," doplnil Maradona, ktorý verí argentínskemu tímu.

Sám sa radoval z triumfu na MS 1986 po finálovej výhre práve nad Nemeckom. Teraz čaká, že aj jeho krajania predvedú víťazný výkon. "Nemecko nie je nezdolateľné. Proti Alžírsku sme videli jedno Nemecko, proti Brazílii druhé. Všetci čakali, že sa vo finále predstaví Brazília. Tá tam nie je a Argentínčania musia vyhrať, lebo teraz už reprezentujú celý juhoamerický kontinent. Nemôžu na našom svetadiele vyhrať Európania," zakončil svoje vystúpenie Maradona.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok