Di María dohral, tvrdia argentínske médiá

SITA
6.7.2014 08:21

Ángel Di María už zrejme nebude k dispozícii argentínskemu futbalovému tímu do konca majstrovstiev sveta v Brazílii. Nedovolí mu to svalové zranenie zo štvrťfinálového súboja s Belgickom (1:0). Informáciu priniesli viaceré argentínske médiá s tým, že 26-ročný krídelník Realu Madrid sa ešte v nedeľu podrobí ďalším vyšetreniam.

Di María dohral, tvrdia argentínske médiá
SITA

Di María odohral len niečo vyše polhodinku proti Belgičanom, keď musel nútene dolu z ihriska. Ako sa neskôr ukázalo, bolestivo si natrhol sval v pravom stehne a štadión opúšťal so slzami v očiach. Všeobecná mienka je taká, že po Lionelovi Messim je práve Di Mária druhým hnacím motorom Argentíny, ktorá na MS 2014 túži po treťom titule majstra sveta. Práve Di María rozhodol gólom krátko pred koncom predĺženia osemfinálový súboj proti Švajčiarom.

"Má veľké bolesti v pravom stehne. Zrejme sme stratili jedného zo životne dôležitých hráčov. V nedeľu sa však podrobí ďalším vyšetreniam," cituje trénera Argentíny Alejandra Sabellu španielska mutácia ESPN. Súpermi Argentínčanov v stredajšom súboji o postup do finále budú futbalisti Holandska.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok