Skalica už nebude farmou Slovana

TASR
1.7.2014 12:02

Hokejový extraligista HK 36 Skalica nebude v budúcej sezóne farmou slovenského účastníka KHL HC Slovan Bratislava. Vedenie klubu zo Záhoria sa v súčasnosti naďalej zaoberá nelichotivou finančnou situáciou, ktorú sa zaviazalo vyriešiť do 1. augusta.

Skalica už nebude farmou Slovana
SITA

Skaličania fungovali v uplynulých dvoch sezónach, v ktorých "belasí" účinkovali v KHL, ako ich farma. Táto spolupráca sa však oficiálne skončila. "Vec, ktorá tu dva roky fungovala a budúcu sezónu už nebude, je spolupráca so Slovanom Bratislava na úrovni farmy. Farma teda už naďalej nebudeme, čo je v tejto chvíli oficiálne," uviedol na webe HK 36 Skalica Tibor Martinčič.

Ten prebral funkciu generálneho manažéra po konci uplynulej sezóny. Prvým cieľom bola stabilizácia klubu po finančnej stránke, táto fáza však mesiac pred hraničným termínom na udelenie licencie ešte nemá finálnu podobu.

"Finančná situácia klubu nie je práve najlepšia. My však danú záležitosť neustále riešime. Ku dnešnému dňu máme časť záväzkov vyriešených, časť je v riešení. Deadline pre udelenie licencie je 1. augusta a vedenie klubu sa zaviazalo, že k tomuto dátumu budú všetky záväzky vyplatené," dodal Martinčič.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok