V tábore Grécka nervozita, na tréningu konflikt hráčov

SITA
19.6.2014 07:06

Futbalisti Grécka sobotňajšou hladkou prehrou 0:3 s Kolumbiou sklamali priaznivcov v úvodnom vystúpení na XX. majstrovstvách sveta v Brazílii. V tábore Helénov panuje nervozita.

V tábore Grécka nervozita, na tréningu konflikt hráčov
SITA

Britské periodikum The Guardian prinieslo informáciu, že na stredajšom tréningu mala vzájomný konflikt dvojica hráčov Giannis Maniatis z Olympiakosu Pireus a Giorgos Tzavellas z klubu PAOK Solún.

Ich spoluhráči i portugalský tréner gréckej reprezentácie Fernando Santos potvrdili "konfrontáciu" oboch futbalistov, ale detaily si už nechali pre seba. Podľa The Guardian hrozilo, že Maniatis odcestuje predčasne domov, tieto správy sa však napokon nepotvrdili.

Stopér gréckeho národného tímu Sokratis Papastathopulos, ktorý pôsobí v nemeckom klube Borussia Dortmund, k tomu poznamenal: "Je to iba taká banalita, triviálna záležitosť, aby médiá mali o čom písať."

Futbalisti Grécka nastúpia vo štvrtok v dueli C-skupiny na štadióne v Natale proti tiež bezbodovému Japonsku, ktoré v úvodnom vystúpení nestačilo na Pobrežie Slonoviny (1:2).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok