Chlapec chcel dať bozk Benzemovi, skončil v rukách polície

SITA
14.6.2014 14:24

Dvaja mladíci, ktorí sa po piatkovom tréningu na štadióne Santa Cruz v Botafogu rozbehli smerom k odchádzajúcim francúzskym futbalistom pripravujúcim sa na svoj prvý zápas na majstrovstvách sveta v Brazílii, skončili v rukách polície. Po polhodinovom vypočúvaní boli obaja prepustení.

Chlapec chcel dať bozk Benzemovi, skončil v rukách polície
SITA

Vysvetlenie jedného z nich, prečo chcel preniknúť do francúzskeho tábora, vyvolalo úsmev aj u príslušníkov poriadkových síl.

"Chlapec povedal polícii, že chcel pobozkať Benzemovu nohu. Znelo to ako vtip, ale mohol sa vážne zraniť, keď sa snažil preskočiť priekopu. Tá oddeľovala Francúzov od fanúšikov, ktorých sa zišlo na tréningovej jednotke približne 5000. Chlapec neurobil nič zlé, iba sme chceli informovať jeho otca, čo sa stalo," povedal zástupca polície Paulo Cesar Belonci.

Druhý z chlapcov v drese Manchestru United si chcel odfotiť Francúzov na mobilný telefón počas tréningu, ale tiež ho zadržali poriadkové sily. Francúzski futbalisti začnú svoje vystúpenie v E-skupine na MS 2014 nedeľňajším súbojom proti Hondurasu. Úvodný výkop duelu v Porto Alegre je naplánovaný na 21.00 h SELČ.

Už tréningy naznačili, že popularita niektorých hráčov je veľmi vysoká. Najmä dotyky s loptou útočníka Karima Benzemu sprevádzali hlasné pokriky a skandovanie mena tohto kanoniera Realu Madrid.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok