Fanúšik vyleštil Messiho kopačky počas tréningu Argentíny

SITA
12.6.2014 12:26

Leštenie kopačiek Lionela Messiho, "krádež" lopty a tisíce fanúšikov v dresoch rivalov sledujúcich hviezdy súperovho tímu - aj takéto momenty priniesol stredajší tréning Argentínčanov v Belo Horizonte pred blížiacimi sa futbalovými majstrovstvami sveta v Brazílii.

Fanúšik vyleštil Messiho kopačky počas tréningu Argentíny
SITA/AP

Viac než tucet priaznivcov počas tréningovej jednotky argentínskej reprezentácie vnikol na ihrisko. Jeden z fanúšikov si kľakol pred Messiho a čistil mu obuv, na čo útočník FC Barcelona zareagoval úsmevom, objatím a darčekom pre obdivovateľa v podobe pulóvra. Ďalší "diváci" si uchmatli jednu z tréningových lôpt a utekali pred bezpečnostnými zložkami.

"Brazílčania majú radi Argentínu. Rivalita je len mýtus," uviedol 20-ročný fanúšik Vinícius Andrade, ktorého doplnil o štyri roky mladší Tiago Tanure v argentínskom drese: "Messi, Agüero. Mám rád tento tím aj krajinu." Na Argentínčanov sa prišla pozrieť aj 36-ročná Debora Demetriová. "Veľmi smutné," uviedla s úsmevom na margo počtu Brazílčanov v drese súpera a dodala: "Stopercentne drukujem Brazílii."

Brazília triumfovala na svetovom šampionáte päťkrát, Argentína má na konte dve celkové prvenstvá.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok