PR správa

Bau3Mex a.s. opäť vykázal rast tržieb

PR
9.6.2014 12:36

Spoločnosť Bau3Mex a.s. sa v rebríčku ekonomického týždenníka TREND zaradila do malej skupiny slovenských stavebných firiem, ktoré dva roky po sebe vykázali rast tržieb. V roku 2012 dosiahla spoločnosť tržby z predaja vlastných výrobkov a služieb vo výške 3 140 tis. EUR, čo bol nárast oproti predošlému roku o 1 217 tis. EUR.

Bau3Mex a.s. opäť vykázal rast tržieb

Podľa TRENDu sa tržby Bau3Mex a.s. v roku 2013 vyšplhali na 4 067 tis. EUR, čo predstavuje nárast o 29,5%.

"Máme ambíciu dostať sa opäť na čísla, ktoré sme mali v rokoch pred krízou a minuloročné tržby dokazujú, že sa nám to darí. Tento priaznivý trend je dôsledkom nášho veľkého úsilia v situácii, keď na Slovensku ešte stále pretrváva silný útlm stavebnej výroby," hovorí Ing. Milan Kopernický, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Bau3Mex a.s.

Začiatky spoločnosti Bau3Mex a.s. siahajú do roku 2006. "Nepatríme síce k najstarším stavebným spoločnostiam, ale na druhej strane sme tu dosť dlho na to, aby sme preukázali naše kvality. Mnohé stavebné spoločnosti, ktoré vznikli v čase stavebného boomu druhej polovice deväťdesiatych rokov už dávno zanikli. Prežili len tie najsilnejšie a tie, ktoré sa dokázali adaptovať na stále sa zvyšujúce nároky trhu," vysvetľuje Kopernický.

Najväčší objem stavebných zákaziek má Bau3Mex a.s. v súkromnom sektore, prevažne v Bratislave a v lokalitách západného Slovenska. Spoločnosť realizuje výstavbu bytových, kultúrnych, občianskych a administratívnych celkov a stredných priemyselných a obchodných komplexov na kľúč.

Vykonáva realizácie hrubých stavieb, častí stavieb, prípadne rekonštrukcie podľa požiadaviek objednávateľa. Zabezpečuje tiež komplexné inžinierske činnosti, sprostredkováva nákup a predaj tovarov, materiálov a výrobkov v oblasti stavebníctva. Do portfólia činností patrí aj vnútroštátna nákladná cestná doprava, prenájom nákladných automobilov a ťažkej stavebnej mechanizácie a tiež výroba a doprava transportného betónu.

Realizované projekty Bau3Mex a.s. sú v silnej konkurencii opakovane a dlhodobo oceňované v prestížnych súťažiach – Stavba roka, Fasáda roka a i. Svoju poslednú stavbu, Polyfunkčný dom Gagarinka v bratislavskej mestskej časti Ružinov, odovzdali do užívania v tomto roku a budú sa s ňou uchádzať o cenu Stavba roka 2014.

"Dosiahnuť takúto úroveň a opätovne potvrdzovať kvalitu práce, pri maximálnom dodržiavaní zásad ochrany životného prostredia, ale aj neustále zlepšovať starostlivosť o zdravie našich ľudí je pre nás záväzok aj povinnosť. Na úspechu nášho snaženia má nezastupiteľný podiel aj kvalifikácia našich zamestnancov, ktorí držia krok s najnovšími trendmi a stavebné remeslo majú doslova v krvi," uzatvára Kopernický.

Viac informácií o spoločnosti Bau3Mex a.s. získate na www.bau3mex.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok