Stoch sa hlásil v Istanbule, Fenerbahce má však legionárov navyše

TASR
4.6.2014 15:44

Slovenský futbalista Miroslav Stoch sa po ročnom hosťovaní v PAOK Solún vrátil začiatkom tohto týždňa do Turecka, kde si vybavil niekoľko súkromných záležitostí.

Stoch sa hlásil v Istanbule, Fenerbahce má však legionárov navyše
SITA

Reprezentačný stredopoliar má ešte platný kontrakt s Fenerbahce Istanbul, ale jeho najbližšia budúcnosť je neistá, pretože turecký veľkoklub momentálne prekračuje limit pre zahraničných hráčov o päť legionárov.

"Už som viackrát povedal, že Istanbul som si veľmi obľúbil. Hoci som tu teraz bol len nakrátko, bolo príjemné vidieť, že ľudia na mňa po roku nezabudli a okrem mnohých podpisov či fotografií sa neustále vyzvedali na moju budúcnosť," informuje o "Miňovom" krátkom pobyte v Istanbule internetový web Football Service Agency. "Som hráčom Fenerbahce, s ktorým mám zmluvu ešte na dva roky. Samozrejme, že by som sa chcel do Feneru vrátiť, ale uvidíme, ako sa situácia vyvinie," dodal autor najkrajšieho gólu sveta v roku 2012.

Stretnutie s najvyššími predstaviteľmi Fenerbahce absolvoval Stochov manažér Milan Lednický. "V Turecku sa plošne znižuje kvóta zahraničných hráčov na jeden klub, čo je pre Fenerbahce obzvlášť zložitá situácia, pretože v tejto chvíli má o päť cudzincov viac, ako bude povolené. Všetko teda bude závisieť od prestupovej politiky v letnom období, tým pádom sa viac vyjasní aj Miňova situácia," povedal Lednický.

Úradujúci turecký majster Fenerbahce Istanbul začína letnú prípravu v polovici júla.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok