Ružomberok remizoval so Senicou

SITA, TA3
3.5.2014 22:51

Ružomberok vyhral po sérii štyroch prehier na pôde vedúceho Slovana a znovu si prinavrátil stratené sebavedomie. Predviesť sa chcel aj pred domácimi priaznivcami proti FK Senica. Ten bol oslabený o niektorých hráčov základu na čele s potrestaným kapitánom Piroškom.

Ružomberok remizoval so Senicou
SITA

Futbalisti MFK Ružomberok nedokázali využiť vyše polhodinovú početnú prevahu a v sobotňajšom stretnutí 29. kola najvyššej súťaže remizovali so Senicou 0:0. Domáci hráči sa mohli dostať do vedenia už v 3. min, keď mali po faule na Mária Almaského výhodu pokutového kopu. Loptu si na biely bod postavil kapitán Tomáš Ďubek, no jeho pokus vyrazil senický gólman Michal Šulla. Takmer po hodine hry prišla červená karta na strane hostí. Ružomberský útočník Adam Zreľák išiel sám na bránku a ručnú brzdu zatiahol Petr Pavlík. Veľkú šancu na skórovanie mal v 76. min domáci Tawamba, no jeho strela z otočky len opečiatkovala brvno senickej bránky.

Zaujímavosťou duelu bol aj fakt, že z oboch tímov sa dostal na ihrisko striedajúci Milan Ferenčík. U domácich nahradil 19-ročný stredopoliar v 79. min Mária Almaského, na strane hostí vymenil 23-ročný útočník o osem minút skôr Milana Jiráska.

Futbal - Corgoň liga 2013/2014 - 29. kolo - sobota:

MFK Ružomberok - FK Senica 0:0

ŽK: 18. P. Maslo, 87. Zreľák - 40. Vitor Gava, ČK: 57. P. Pavlík (Senica), rozhodujú: Šuniar - Balko, Mikulaj

Zostavy:

Ružomberok: M. Nikolič - M. Nosek, D. Kružliak, L. Lupták, P. Maslo - M. Nagy - Ďubek, Mário Almaský (79. Milan Ferenčík), R. Bartoš (88. Ivan Kotora), Tawamba - Zreľák

Senica: Šulla - Slinkin (63. S. Mráz), P. Pavlík, Vitor Gava, Filípek - L. Opiela (90.+ Sosa) - M. Jirásek (71. Milan Ferenčík), D. Ventúra, Kalabiška, Hiago - Irobiso

Hlasy po zápase

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok