Slovan dal ponuky Janusovi, Mikúšovi, Miklíkovi a Vondrkovi

SITA
30.4.2014 15:28

Vedenie hokejového Slovana Bratislava rokuje v súčasnosti o spolupráci pre ďalšiu sezónu s brankárom Jaroslavom Janusom a útočníkom Jurajom Mikúšom. Vedenie belasých má záujem aj o služby dvojice Michel Miklík a Michal Vondrka, obaja útočníci dostali prostredníctvom agentov návrhy nových zmlúv.

Slovan dal ponuky Janusovi, Mikúšovi, Miklíkovi a Vondrkovi
SITA

Vondrka i Miklík sa však rozhodli oznámiť definitívu po skončení majstrovstiev sveta v Bielorusku, ktoré vyvrcholia finálovým zápasom v Minsku 25. mája. Manažment Slovana by rád videl v novej sezóne v belasom drese aj Miroslava Šatana.

"Po 1. máji 2014 budú jednotlivé tímy KHL vrátane HC Slovan v súlade s príslušným reglementom súťaže môcť začať zverejňovať informácie o podpisoch kontraktov s novými hráčmi. HC Slovan Bratislava bude o nových hráčoch vo svojom kádri informovať verejnosť priebežne vždy po podpise zmlúv a ich zaregistrovaní v Centrálnej hráčskej matrike v Moskve. Predpokladáme, že najväčší ruch na prestupovom trhu bude krátko po skončení svetového šampionátu v Minsku," píše sa na stránke bratislavského klubu.

Slovan Bratislava má pre novú sezónu KHL pod zmluvou aktuálne šestnásť hráčov - obrancov Jána Brejčáka, Patrika Lužu, Vladimíra Mihalika, Tomáša Mojžíša, Michala Sersena, Jonathana Sigaleta, Martina Štajnocha a útočníkov Martina Bakoša, Milana Bartoviča, Mária Bližňáka, Libora Hudáčka, Andreja Kudrnu, Richarda Mráza, Petra Ölveckého, Miroslava Preisingera a Andreja Šťastného. K 30. aprílu vypršia v tíme KHL aktuálne kontrakty Jaroslavovi Janusovi, Miroslavovi Kopřivovi, Lukášovi Kozákovi, Martinovi Škoulovi, Romanovi Kukumbergovi, Tomášovi Matouškovi, Michelovi Miklíkovi, Jurajovi a Tomášovi Mikúšovcom, Brankovi Radivojevičovi, Miroslavovi Šatanovi a Michalovi Vondrkovi. Informácie zverejnil web Slovana.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok