Slovan má pod zmluvou 16 hráčov

TASR
1.4.2014 14:15

Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy Slovan Bratislava má k 1. aprílu pod zmluvou 16 hráčov. Káder pre sezónu 2014/2015 zahrňuje momentálne siedmich obrancov a deväť útočníkov.

Slovan má pod zmluvou 16 hráčov
SITA

Naposledy si klub poistil služby útočníka Petra Ölveckého, s ktorým uzatvoril dvojročnú zmluvu. Ako v utorok informovala oficiálna webstránka Slovana, vedenie plánuje predĺžiť spoluprácu aj s ďalšími hráčmi, ktorým končí platnosť zmlúv k 30. aprílu. Rovnako vedie rozhovory aj s potenciálnymi novými posilami. "Mená týchto hokejistov, ako aj dĺžku ich kontraktov budeme môcť zverejniť vzhľadom k dodržaniu príslušného reglementu až po podpise zmlúv, t.j. po 1. máji 2014," uvádza sa vo vyhlásení na internetovej stránke Slovana.

Z kádra Slovana, ktorý dokončil sezónu 2013/2014, nemajú zmluvy brankár Jaroslav Janus, najproduktívnejší hráč tímu Michel Miklík, center Juraj Mikúš ani český legionár Michal Vondrka. Predĺženie hráčskej kariéry stále nevylúčil Miroslav Šatan.

Aktuálny zoznam hráčov Slovana s platnými kontraktmi pre ročník 2014/2015 (zdroj: hcslovan.sk):
obrancovia - Ján Brejčák, Patrik Luža, Vladimír Mihálik, Tomáš Mojžíš, Michal Sersen, Jonathan Sigalet, Martin Štajnoch
útočníci - Martin Bakoš, Milan Bartovič, Mário Bližňák, Libor Hudáček, Andrej Kudrna, Richard Mráz, Peter Ölvecký, Miroslav Preisinger, Andrej Šťastný

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok