Slovenskí hádzanári do Srbska bez Straňovského, Szücsa a Ďuriša

TASR TA3
31.3.2014 18:33

Slovenská reprezentácia hádzanárov sa od pondelka pripravuje v Bratislave pred dvoma prípravnými medzištátnymi duelmi v Srbsku. V nich bude koučovi Zoltánovi Heisterovi chýbať zo zdravotných dôvodov pôvodne nominovaná trojica Martin Straňovský, Csaba Szücs i Ľubomír Ďuriš.

Do kádra tak pribudli Martin Briatka z Topoľčian a Dušan Baďura z Pezinka, informoval Slovenský zväz hádzanej (SZH). Reprezentanti sa v Srbsku predstavia 4. a 5. apríla v mestách Zrenjanin a Smeredevo, oba duely majú začiatok o 18.00 h. Ešte pred odletom do Belehradu Slovákov v modelovaných dueloch preverí v utorok juniorská reprezentácia a v stredu Topoľčany.

Nominácia SR na prípravné duely v Srbsku:
Brankári: Teodor Paul (Tatabánya), Miloš Putera (Grosswallstadt), Marián Žernovič (Sporta Hlohovec)

Pivoti: Andrej Petro (Tatran Prešov), Martin Slaninka (Topoľčany)


Krídla: Tomáš Urban (Tatran Prešov), Miroslav Volentics (ŠKP Bratislava), Gabriel Minarovič (Štart Nové Zámky), Martin Briatka (Topoľčany)


Spojky: Marek Mikéci (Varel-Friesland), Oliver Rábek (Tatran Prešov), Patrik Hruščák (Topoľčany), Tomáš Vallo (MŠK P. Bystrica), Radovan Pekár (1. MHK Košice), Karol Zechmeister (ŠKP Bratislava), Dušan Baďura (Agrokarpaty Pezinok)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok