Procházka, Hrnčiar a Beblavý spoločne podporili Kisku

TASR TA3
26.3.2014 10:54

Poslanci Národnej rady SR Radoslav Procházka (nezaradený), Andrej Hrnčiar (Most-Híd) a Miroslav Beblavý (nezaradený) dnes opätovne vyslovili podporu prezidentskému kandidátovi Andrejovi Kiskovi. Podľa nich je to dobrý uchádzač o post hlavy štátu.

"V sobotu (29.3.) svojím vlastným hlasom podporím Andreja Kisku," zopakoval na tlačovej konferencii v parlamente Procházka. "V prvom kole bol mojím kandidátom Procházka, ale Kiska preukázal, že bude dobrým prezidentom. Slovensko potrebuje nádej. Sme v situácii, keď si 70 percent ľudí myslí, že SR ide zlým smerom. Robert Fico už preukázal, že nevie ponúknuť novú nádej, preto potrebujeme zmenu. Verím, že voľby vyhrá Andrej Kiska a držím mu palce," povedal Beblavý s tým, že ak sú nejakí priaznivci, pre ktorých je jeho názor dôležitý, tak ich prosí, aby išli voliť Kisku.

Podľa Hrnčiara Slovensko potrebuje silného prezidenta. "Vyzývam všetkých, ktorým záleží na osude krajiny, aby išli voliť a prejavili svoj osobný názor. Je dôležité v sobotu nezostať doma. Ja budem voliť Kisku," deklaroval.

Hrnčiar zároveň potvrdil, že táto trojica politikov sa stretáva už dlhšie a diskutuje na rôzne politické témy. O svojej budúcnosti však ešte dnes hovoriť nechceli. V zákulisí sa hovorí o tom, že Procházka a Hrnčiar sa vzdajú poslaneckých mandátov a plánujú založenie politickej strany.

Pozrite si spoločné vyhlásenie troch poslancov

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok